کارگروه های تخصصی انجمن
انجمن حسابداران کرمان ، در راستای تسریع رسیدن به اهداف خود ، کارگروههای تخصصی به شرح زیر تشکیل داده است که احکام مربوط به آنها توسط دبیر انجمن تعیین شده است .
۱- کارگروه پیشکسوتان : پیشکسوتان در حوزه حسابداری ، منابع غنی از تجربه و دانش میباشند که استفاده از تجربیات ایشان میتواند به رفع خلاء ها و شکاف های موجود در دانش حسابداری کمک شایانی کند. انجمن حسابداران کرمان ، با هدف استفاده از تجربیات و دانش پیشکسوتان در عرصهی حسابداری ، آقای مجید برومندثانی را به عنوان سرپرست کارگروه پیشکسوتان انتخاب کردهاند .
۲- کارگروه صنایع و اتاق بازرگانی : هدف از تشکیل اتاق بازرگانی ، کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصاد کشور؛ تبادل افکار و بیان آراء و عقاید مدیران صنعتی، معدنی و بازرگانی میباشد (به نقل از اتاق بازرگانی ایران) در راستای تلاش برای رسیدن به هدف مذکور ، انجمن حسابداران کرمان آقای دکتر جواد سلطانی نژاد را به عنوان سرپرست کارگروه صنایع و اتاق بازرگانی تعیین و ایشان در کارگروه مذکور مشغول فعالیت میباشند .
۳- کارگروه مالیات : مالیات از اهم منابع درآمد دولت است و وصول مالیات از طرف دولت و پرداخت مالیات ازطرف مودیان صرفاً یک همکاری و همیاری است تا هزینه های عمومی و نیازمندیهای اجتماعی تامین شود. در راستای تلاش برای نیل به همکاری و همیاری همه جانبه ، انجمن حسابداران کرمان ، جناب آقای امین انجم روز را به عنوان سرپرست کارگروه مالیات انتخاب کرده و ایشان هماکنون در حیطه کاری مذکور در حال فعالیت میباشند .
۴- کارگروه پذیرش و آزمون اعضا : در راستای پذیرش اعضای انجمن حسابداران کرمان ، سرکار خانم مهرنوش خضری پور به عنوان سرپرست کارگروه پذیرش و آزمون اعضا انتخاب شدهاند .
۵- کارگروه روابط عمومی : انجمن حسابداران کرمان ، آقای جلیل کاظمی را به عنوان سرپرست کارگروه روابط عمومی انتخاب و ایشان هم اکنون در حال فعالیت در حوزه مذکور میباشند .
۶- کارگروه همایش : انجمن حسابداران کرمان به منظور هماندیشی ، گسترش علم حسابداری و به اشتراکگذاری ایدههای جدید و ناب در قالب برگزاری همایشها در استان کرمان ، آقای محسن منظری توکلی را به عنوان سرپرست کارگروه همایش انتخاب و هماکنون ایشان در این مجموعه در حال فعالیت میباشند .
۷- کارگروه بیمه : انجمن حسابدارن کرمان ، جهت انجام امور مربوط به بیمه کارگروهی تحت عنوان بیمه تشکیل و آقای محمد علی پاسیار؛ به عنوان سرپرست کارگروه مذکور انتخاب شدهاند .
۸– کارگروه بانک و سرمایه گذاری : انجمن حسابداران کرمان کارگروه بانک را به سرپرستی آقای هادی حسنی تشکیل داده و ایشان در حال پیگیری و به سرانجام رساندن امور محوله میباشند .
۹- کارگروه پژوهش : پرواضح است که يکي از نشانه هاي ارتقاء کشورها و به نوعي مهمترين عوامل توسعه آنها، پژوهش مي باشد. پژوهش موجب افزايش بهرهوري در بخشهاي گوناگون از جمله بخش اقتصادي کشور و در نهایت جهش اقتصادی خواهد شد. اگر پژوهش کم اهميت فرض شود و براي آن هزينه نشود، در آينده بايد هزينه ي گزاف تري را متحمل شویم( صالح عاشق آبادي احمد ، فرهنگ پژوهش در توسعه یک کشور ، همايش جامعه علمي ايرانيان مقيم چين ، بررسي فرايندها و دستاوردهاي توسعه در چين) ، در راستای تلاش برای رسیدن به یک جهش اقتصادی بزرگ در کشور و به اشتراک گذاشتن و رفع شکافهای موجود در دانش حسابداری انجمن حسابداران کرمان؛ خانم دکتر هدیه میر را به عنوان سرپرست کارگروه پژوهش انتخاب کردهاند .
۱۰- کارگروه اصناف و اتحادیه : اصناف و تشکلهای صنفی مرتبط با آنها ، اهمیت بالایی در توسعه کشور در ابعاد اقتصادی ، سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی دارند. در حقیقت اصناف بزرگترین بخش اقتصاد کشور را تشکیل میدهند که بعد از نفت بالاترین نقش و جایگاه را در تامین مالی اقتصاد ایران دارد . گرچه در ظاهر اصناف به کسبوکار مردم گره خورده و با محل معاش آنها در ارتباط است اما برخی آن را بزرگترین نهاد مدنی میدانند که اداره آن بهدست خود مردم بوده و بدون شک نتایج آن در سرنوشت مردم و جامعه نیز تاثیرگذار خواهد بود(نقش بیبدیل اصناف در اقتصاد، اتاق اصناف ایران) . از این رو ؛ در راستای تلاش در جهت گسترش کیفیت کار اصناف ، انجمن حسابداران کرمان آقای محمد رضا مهدوی را به عنوان سرپرست کارگروه اصناف و اتحادیه تعیین و ایشان هماکنون در حال فعالیت در کارگروه مذکور میباشند .
۱۱- کارگروه اداره کار : در راستای انجام امور مربوط به اداره کار ، آقای سعید فخاران از جانب انجمن حسابداران کرمان ، به عنوان سرپرست کارگروه مذکور انتخاب و در حال فعالیت میباشند .
۱۲-کارگروه کنترلهای داخلی و حسابرسی : حسابرسی داخلی وظیفه ارزیابی مستقیمی است که توسط مدیریت شرکت ، برای بررسی سیستم کنترل داخلی ایجاد میشود. حسابرسی داخلی کفایت سیستم کنترل داخلی را از لحاظ درست ، مناسب ،اقتصادی ، اثر بخش و کارآمد بودن استفاده از منابع شرکت ، آزمون ، ارزیابی وگزارش می کند. ضمناً واحد های اقتصادی هم از لحاظ اندازه و هم از لحاظ پیچیدگی فعالیت چنان رشد میکنند که کنترل مستقیم و انفرادی آنها نا ممکن میشود. از این رو کنترل های داخلی برای اعمال مدیریت و سرپرستی در راستای برنامه های استراتژیک ضروری است . واحد های اقتصادی دارای الزامات قانونی میباشند که باید به آنها عمل شود . از این رو باید کنترل های داخلی لازم را برای شناسایی و کنترل میزان رعایت این گونه الزامات قانونی برقرار نمایند .
لذا بدین منظور انجمن حسابداران کرمان در راستای هم افزایی با فعالان اقتصادی بخش خصوصی و آموزش نیروهای مجرب در این خصوص اقدام به ایجاد کارگروه حسابرسی و کنترلهای داخلی نموده است و آقای آرش ایران پور به عنوان سرپرست کارگروه مذکور انتخاب و در حال فعالیت میباشند .
ثبت دیدگاه